0341.439.979
Parodontologia este un domeniu al medicieni stomatologice care se ocupa cu studiul bolilor gingiilor.
Datorita unei igiene dentare precare ,factorilor genetici, endocrini, stilului de viata si alimentar nesanatos, numarul celor care sufera de parodontoza este in crestere.

Printre cele mai frecvente cauze care duc la boli parodontale sunt placa bacteriana si tartrul, de aceea se impune un periaj al dintilor dupa fiecare masa pentru
evitarea lor, intrucat acestea sunt adevarate medii de cultura penrtru bacterii.
Este bine de stiut ca boala parodontala nu apare dintr-o data, ci are trei stadii de dezvoltare : gingivita, parodontita superficiala si parodontita profunda.
Tratarea tarzie sau netratarea boli parodontale poate duce la pierderea dintilor sau mai rau la afectiui cardiace.
Pentru a impiedica evolutia bolii parodontale este nevoie neaparat de indepartarea placii bacteriene si a tartrului prin periaj profesional , aplicarea unor tratamente
locale cu substante antiinflamatoare, antimicrobiene, sau antibiotice daca este un caz mai grav.

Tratamentul parodontal va impiedica bacteriile sa afecteze gingiile si va reface totodata si dimensiunile normale ale santului gingival.
In cazul in care pacientul prezinta un stadiu avansat al bolii, medicul stomatolog va recurge la proceduri chirurgicale pentru tratarea bolii.

Echipa de medici dentisti de la Dental White Constanta vin in sprijinul pacientilor sai cu o gama variata de tratamente parodontice cum ar fi:

-detrataj profesional cu ultrasunete

-chiuretaj subgingival

-gingivectomii

-operatii cu lambou

-aditii osoase

De asemenea, va asteptam in cabinetul nostru pentru sfaturi si consultatii de rutina pentru prevenirea acestor boli sa apara.

PARODONTOLOGIA
Ne puteti contacta zilnic intre orele 10 - 19 de Luni pana Vineri